Retourneren

Bent u onverhoopt niet tevreden over uw aankoop? Dan kunt u deze naar ons retour zenden. U dient zich echter wel te houden aan de juiste procedure:

- Neem binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling contact op met de klantenservice via het contactformulier op deze website (rechtsboven). Vermeld duidelijk uw naam, ordernummer, om welke producten het gaat en om wat voor soort retourzending het gaat (reguliere retourzending, verkeerd geleverd artikel of beschadigd artikel).
- Binnen 2 werkdagen ontvangt u een retournummer.
- Vul het retourformulier volledig in. U kunt deze downloaden als PDF of Word bestand.
- Stuur de bestelling retour naar de adresgegevens op het retourformulier. Vergeet niet het retourformulier mee te sturen! Let op: de kosten van een retourzending zijn voor uw eigen rekening.
- De retourzending dient binnen 14 dagen na afgifte van het retournummer door ons te zijn ontvangen.
- Na ontvangst van de retourzending wordt het betaalde bedrag binnen 7 dagen teruggestort op uw rekening, mits aan alle voorwaarden is voldaan. Als u geen overige producten houdt, worden ook de betaalde verzendkosten van uw bestelling vergoed, met het maximum tarief van de standaard verzendkosten.

Maak eventueel voor uw eigen administratie een kopie van het retourformulier. Niet volledig ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor schade of vermissing van de retourzending.

Wilt u een artikel retourneren en vervangen voor een ander exemplaar? Plaats dan nadat u het artikel retour gezonden heeft een nieuwe bestelling via onze webshop. Wij kunnen dus niet 'zomaar' artikelen omruilen!Verkeerd geleverd artikel

Als wij u een door onze schuld verkeerd artikel hebben toegestuurd, zullen wij het artikel kosteloos omruilen voor het juiste artikel. Het retour te sturen artikel dient in de ongeopende verpakking te zitten, indien van toepassing, en in ongebruikte en verkoopbare staat te zijn. Neem hiervoor eerst contact op met de klantenservice via het contactformulier.

 

Beschadigd artikel

Heeft u een beschadigd artikel ontvangen? Meld dit dan binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw bestelling, zodat wij dit in behandeling kunnen nemen en tot een passende oplossing kunnen komen. Wij trachten altijd een vervangend exemplaar toe te sturen. Neem bij schade contact met ons op via het contactformulier.


* Speelgoed Stuntshop

*

Bekijk ook ons eenmalige speelgoed assortiment tegen stuntprijzen!

Meer info