VTech Toet Toet Super RC Racecircuit

2060

Klaar voor de start? Race samen met Rick Raceauto over het Toet Toet Auto's super racecircuit van VTech! Gebruik de afstandsbediening op de raceauto te besturen en race naar vier stuntplaatsen om de raceauto coole stunts te laten doen. Beweeg de raceauto over de magische sensors en luister naar vrolijke reacties.

Meer details

delen

€ 49,95                 

-€ 20,00

€ 69,95 incl. BTW

Meer informatie

Klaar voor de start? Race samen met Rick Raceauto over het Toet Toet Auto's super racecircuit van VTech! Gebruik de afstandsbediening op de raceauto te besturen en race naar vier stuntplaatsen om de raceauto coole stunts te laten doen: Pitstop (RC raceauto activeert de tandwielen), Startlijn (Beweeg de vlag en begin met de race), Stuntschans (De schans zorgt voor een cool stunt-effect), Lift (RC raceauto activeert de lift).

Beweeg de raceauto over de magische sensors en luister naar vrolijke reacties. Race ook tegen andere raceauto's (niet inbegrepen) en word kampioen van Toet Toet Auto's Stad!

Deze geweldige VTech set stimuleert de motorische vaardigheden en het fantasierijk spelen. De 9 magische sensors zorgen ervoor dat de voertuigen reageren op specifieke plaatsen, met vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes, grappige geluiden en meer!

Met twee speelstanden: RC mode (gebruik de afstandsbediening om de raceauto te besturen) en Standaard mode (beweeg het voertuig en luister naar de vrolijke reacties). In totaal meer dan 50 melodietjes, liedjes, geluiden en zinnetjes.

De afstandsbediening werkt op 2 AAA-batterijen (niet inbegrepen), Rick Raceauto werkt op 3 AAA-batterijen (inbegrepen).

Geschikt voor kinderen van ca. 1 tot 5 jaar.

Path: > > VTech Toet Toet Super RC Racecircuit

Heb je deze artikelen uit onze Speelgoed Stuntshop ook al gezien?

* Speelgoed Stuntshop

*

Bekijk ook ons eenmalige speelgoed assortiment tegen stuntprijzen!

Meer info