VTech Little Love pop Zoë gaat op het potje

2072

Zoë is een schattige interactieve pop van VTech die eet, drinkt en op het potje kan gaan! Beleef volop speel- en leerplezier met Zoë Little Love van VTech. Deze interactieve pop heeft een mama en een papa speelstand. Druk op haar buik of op de bloem om vele grappige reacties te horen.

Meer details

delen

€ 32,95                 

-€ 27,00

€ 59,95 incl. BTW

Meer informatie

Zoë is een schattige interactieve pop van VTech die eet, drinkt en op het potje kan gaan! Beleef volop speel- en leerplezier met Zoë Little Love van VTech. Deze interactieve pop heeft een mama en een papa speelstand. Druk op haar buik of op de bloem om vele grappige reacties te horen, zoals "Ja ik ben nu een grote meid" of "Ik heb al veel water gedronken". Ze laat soms zelfs een scheetje...!

Leer leuke weetjes over gezonde voeding. Zoë herkent stukjes fruit wanneer je deze in haar mond stopt en wanneer je het flesje geeft zal ze het water opdrinken. Luister goed naar haar en gebruik de accessoires, zoals het potje of de luiers, om haar te verzorgen. Hoe meer je met haar speelt, hoe meer ze zich ontwikkelt en aangeeft wanneer ze op het potje moet voor een kleine of grote boodschap. Met jouw hulp zal ze een grote meid worden! Bevat tevens 10 melodietjes en 6 gezongen liedjes!

VTech Little Love Zoë gaat op het potje is geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Werkt op 2 AA-batterijen (inbegrepen).

Path: > > VTech Little Love pop Zoë gaat op het potje

Heb je deze artikelen uit onze Speelgoed Stuntshop ook al gezien?

* Speelgoed Stuntshop

*

Bekijk ook ons eenmalige speelgoed assortiment tegen stuntprijzen!

Meer info