Barbie Malibu huis

1931

Met de handig inklapbare Barbie Malibu Villa speelset kun je je fantasie de vrije loop laten, de kamers inrichten zoals jij wilt en je eigen verhalen verzinnen! Het Barbiehuis bevat tal van leuke speelplekken en grappige functies waardoor je nog meer plezier hebt. Kinderen kunnen de 6 kamers van dit 61 cm brede huis met 2 verdiepingen naar hun eigen smaak inrichten met de meer dan 25 onderdelen...

Meer details

delen

€ 89,95                 

-€ 40,00

€ 129,95 incl. BTW

Meer informatie

Met de handig inklapbare Barbie Malibu Villa speelset kun je je fantasie de vrije loop laten, de kamers inrichten zoals jij wilt en je eigen verhalen verzinnen! Het Barbiehuis bevat tal van leuke speelplekken en grappige functies waardoor je nog meer plezier hebt. Kinderen kunnen de 6 kamers van dit 61 cm brede huis met 2 verdiepingen naar hun eigen smaak inrichten met de meer dan 25 onderdelen, waarbij de mogelijkheden bijna oneindig zijn. De woonkamer kan worden omgetoverd tot een ontspanningsruimte, de doucheruimte wordt een toilettafel en de zoldering wordt een stapelbed waar 4 Barbie zussen kunnen slapen.

Klassieke kenmerken zijn er ook: de badkamer heeft een toilet, wastafel en douche; in de keuken vind je de koelkast en een fornuis; en bij het hek staat de barbecue om lekker buiten te kunnen eten. De poppenmeubels en -accessoires omvatten ook klassieke items met een eigen stijl, zoals een roze bank of witte ronde eettafel en kleinere onderdelen die het speelplezier vergroten, zoals bestek en een speelbord. Sommige accessoires hebben een handgreep die een pop kan vastpakken (apart verkocht) en/of die zijn ontworpen met plug-and-play-functionaliteit die het eenvoudig maken om actief te spelen of snel op te ruimen. Het huis kan gemakkelijk worden ingeklapt en opgeborgen.

Let op: poppen niet inbegrepen.

Path: > > Barbie Malibu huis

Heb je deze artikelen uit onze Speelgoed Stuntshop ook al gezien?

* Speelgoed Stuntshop

*

Bekijk ook ons eenmalige speelgoed assortiment tegen stuntprijzen!

Meer info