winkelwagen

Retour en garantie

Retourneren

Bent u onverhoopt niet tevreden over uw aankoop? Dan kunt u deze naar ons retour zenden. U dient zich echter wel te houden aan de juiste procedure:

- Neem binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling contact op met de klantenservice via het contactformulier op deze website (rechtsboven). Vermeld duidelijk uw naam, ordernummer, om welke producten het gaat en om wat voor soort retourzending het gaat (reguliere retourzending, verkeerd geleverd artikel of defect artikel).
- Binnen 2 werkdagen ontvangt u een retournummer.
- Vul het retourformulier volledig in. U kunt deze downloaden als PDF of Word bestand.
- Stuur de bestelling retour naar de adresgegevens op het retourformulier. Vergeet niet het retourformulier mee te sturen! Let op: de kosten van de retourzending zijn voor uw eigen rekening.
- De retourzending dient binnen 14 dagen na afgifte van het retournummer door ons te zijn ontvangen.
- Na ontvangst van de retourzending wordt het betaalde bedrag binnen 7 dagen teruggestort op uw rekening, mits aan alle voorwaarden is voldaan. Als u geen overige producten houdt, worden ook de betaalde verzendkosten van uw bestelling vergoed, met het maximum tarief van de standaard verzendkosten.

Maak eventueel voor uw eigen administratie een kopie van het retourformulier. Niet volledig ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor schade of vermissing van de retourzending.

Wilt u een artikel retourneren en vervangen voor een ander exemplaar? Plaats dan nadat u het artikel retour gezonden heeft een nieuwe bestelling via onze webshop. Wij kunnen dus niet 'zomaar' artikelen omruilen!Verkeerd geleverd artikel

Als wij u een door onze schuld verkeerd artikel hebben toegestuurd, zullen wij het artikel kosteloos omruilen voor het juiste artikel. Het retour te sturen artikel dient in de ongeopende verpakking te zitten en in ongebruikte en verkoopbare staat te zijn. Neem hiervoor eerst contact op met de klantenservice via het contactformulier.

 

Defect artikel

Wij bieden standaard 6 maanden fabrieksgarantie op elk artikel. Valt het buiten deze termijn, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de fabrikant. Deze hanteren soms langere garantietermijnen. De garantie vervalt, als blijkt dat u als koper het artikel heeft getracht te repareren en/of de gebruiksaanwijzing niet goed heeft opgevolgd en/of het artikel niet heeft gebruikt waarvoor het bestemd is. Wij trachten u altijd een vervangend artikel toe te sturen. Indien er geen zelfde artikel beschikbaar is, storten wij het aankoopbedrag en de eventueel gemaakte verzendkosten (mits er geen andere artikelen zijn besteld) binnen 7 dagen na ontvangst op uw rekening. Neem hiervoor eerst contact op met de klantenservice via het contactformulier.

Over ons

Bij ons vind je de leukste pluche knuffels van al je favoriete tv-figuren onder één dak! De webshop van Ziezoe is onderdeel van MouseTrade e-business. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in de verkoop van character speelgoed.

Blijf op de hoogte en like onze Facebook pagina of volg ons op Twitter!

logo facebook  logo twitter

Contact

Ziezoe
Mortelweg 14G
6551 AE Weurt
Nederland

Telefoon: 024-7370083
Mobiel: 06-26280354
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klantbeoordeling

Onze webwinkels

Log In or Register