winkelwagen

Betalen

Er zijn 4 mogelijkheden om te betalen:

1. iDEAL
Betalen met iDEAL is de snelste en handigste keuze. Bovendien berekenen wij géén extra kosten voor deze betaalmethode! Betalen met iDEAL kan indien u telebankiert met een van de volgende banken: ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank en RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Indien u als betaalwijze kiest voor iDEAL, wordt u na de afhandeling van uw bestelling doorgestuurd naar de systemen van de deelnemende banken. U hoeft zich niet apart te registreren of bestanden te downloaden. Uw bestelling wordt verzonden zodra wij uw betaling hebben ontvangen.

2. Overschrijven op rekening
Na bevestiging van uw bestelling ontvangt u per e-mail een orderbevestiging met hierop onze betalingsgegevens. Indien u voor deze betaalwijze heeft gekozen, dient uw betaling binnen 8 dagen te zijn bijgeschreven op onze rekening. Wanneer de betalingstermijn is overschreden, zal uw bestelling onherroepelijk komen te vervallen. Een spoedbetaling is niet nodig. Een elektronische betaling is meestal de volgende werkdag en in bepaalde gevallen nog dezelfde dag op onze rekening bijgeschreven. Houd u er rekening mee dat overschrijvingen via de post minimaal 3 werkdagen duren.

Ons rekeningnummer (ING): 92 80 135 t.n.v. MouseTrade e-business
IBAN: NL20INGB0009280135
BIC: INGBNL2A

Uw bestelling wordt verzonden zodra wij uw betaling hebben ontvangen.

3. Rembours
Wanneer u liever niet vooruit betaalt, kunt u ervoor kiezen om uw bestelling onder rembours te laten verzenden. U betaalt dan aan de bezorger, waarna u uw pakje uitgereikt krijgt. Bij weigering van het pakket of het niet binnen 14 dagen afhalen op het afhaalpunt, worden de door ons gemaakte rembourskosten alsnog bij u in rekening gebracht.

4. Betalen in onze winkel
Heeft u gekozen om uw bestelling af te halen, dan kunt u betalen in onze winkel in Apeldoorn. Zodra uw bestelling klaarligt, krijgt u hiervan bericht. U kunt in onze winkel contant of per pin betalen.

Over ons

Bij ons vind je de leukste pluche knuffels van al je favoriete tv-figuren onder één dak! De webshop van Ziezoe is onderdeel van MouseTrade e-business. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in de verkoop van character speelgoed.

Blijf op de hoogte en like onze Facebook pagina of volg ons op Twitter!

logo facebook  logo twitter

Contact

Ziezoe
Mortelweg 14G
6551 AE Weurt
Nederland

Telefoon: 024-7370083
Mobiel: 06-26280354
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klantbeoordeling

Onze webwinkels

Log In or Register